Vanavond is voor het eerst de Night Run, een onderdeel van de Midwinter Marathon

Foto: Canva

Het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland vind je in Apeldoorn! Dit jaar wordt de 47e editie van de Midwinter Marathon georganiseerd op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en (koop)zondag 2 februari 2020.

Over de Night Run

Nieuw dit jaar is de Night Run: een route van 4 km dwars door de binnenstad van Apeldoorn! De allereerste Centraal Beheer Night Run is een uniek hardloopfeest! De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de Apeldoornse binnenstad, door de brandweerkazerne, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen met een feestelijke finish in het Stadhuis.

Hoop te zien

Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! De Night Run is inmiddels volgeboekt: er konden slechts 600 sportievelingen meedoen. De Night Run is dus uitstekend geschikt om samen met je gezin, familie of vrienden te volbrengen.  Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers. Er zullen slechts 600 sportievelingen meedoen!

Informatie vanavond

  • 4 km
  • vrijdag 31 januari 2020
  • 19:30
  • Startpunt: Marktplein. Apeldoorn
  • Finish: Stadhuis Apeldoorn