Voorrondes Miss Teen of Gelderland zijn geweest en Anne Brouwer uit Ugchelen zit bij finalisten

Foto: ©Anne Brouwer

Via Instagram werd zij gescout door de organisatie Miss Beauty of Gelderland. Zij besloot hier aan mee te doen.

Voorrondes

Op 26 januari vond de casting plaats. Hierbij moest zij drie rondes doorlopen. In de eerste ronde moest zij zich voorstellen aan de jury die onder andere bestond uit de Miss Teen en Miss Beauty winnaressen van vorig jaar. De volgende ronde betrof de bikini ronde.  Na deze ronde werden de eerste kandidaten al weggestuurd.

De vragenronde

In de laatste ronde werden haar vragen in het Engels gesteld door de jury. “Ik kreeg de vraag, wat ik had gedaan om mij voor te bereiden op de casting en hoe ik me zou voelen als ik één van de finalisten zou worden”  vertelt Anne. Na de laatste ronde brak het moment van de uitslag aan. Negentien kandidaten mochten door naar de finale. “Toen ik mijn nummer hoorde, twijfelde ik even of ik het wel was” vertelt Anne lachend.

Finale eind maart

Op 28 maart is de finale in Theater Hanzehof te Zutphen. Tot die tijd vinden er diverse trainingsdagen plaats. “Deze dagen bestaan uit catwalk training, social media training, voedingstraining, fotoshoots, sportactiviteiten en heel veel gezelligheid” vertelt Anne. Een aantal weken voor de finale kunt u stemmen via sms. Houd hiervoor de sociale media in de gaten.