RegelRecht Strippenkaart weer uitgereikt aan ongeveer 5500 huishoudens

Foto: Pixabay

Dinsdag 25 februari heeft gemeente Apeldoorn de RegelRecht Strippenkaart weer uitgereikt. Dit is een extraatje voor inwoners van de gemeente Apeldoorn met een laag inkomen. Ongeveer 5.500 huishoudens maken hier gebruik van.

Sportinstuif en infomarkt

De strippenkaarten werden uitgedeeld in Omnisport. Accres verplaatste hiervoor hun sportinstuif naar Omnisport, er werden sportieve activiteiten aangeboden voor kinderen van 2 tot en met 17 jaar. Daar werd op deze vakantiedag met veel plezier gebruik van gemaakt. Ook de informatiemarkt werd druk bezocht, daar vertelden diverse organisaties wat zij voor mensen met een kleine beurs kunnen betekenen.

Steuntje in de rug voor leuke dingen

Wethouder Maarten van Vierssen “Het is belangrijk dat iedereen in Apeldoorn dezelfde kansen krijgt. Met deze strippenkaart hopen we daar als gemeente aan bij te dragen, zodat meer mensen bijvoorbeeld gaan sporten, naar een theatervoorstelling gaan of korting kunnen krijgen bij winkels die meedoen”. Maarten was blij met de vele vrijwilligers die deze middag mogelijk maakten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224