Hartenwens van de VriendenLoterij voor Guido Kessler uit Apeldoorn

Foto: Vriendenloterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Guido Kessler (59) uit Apeldoorn. De Luisterlijn deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.

Mee blijven doen dankzij hartenwens

Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Guido krijgt een laptop inclusief accessoires waardoor hij, ondanks zijn visuele beperking, kan blijven meedoen. Herma Dollekamp, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Apeldoorn-Oosterbeek: “Guido is een aantal jaren geleden door een oogziekte visueel beperkt geraakt. Dit heeft een enorme impact op zijn leven gehad. Voor zijn revalidatie verliet hij zijn geboorteprovincie Limburg en kwam hij bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, terecht. Hier heeft hij lang gewerkt aan zijn revalidatie.”

Steun in de rug

Sinds kort woont Guido weer in zijn eigen appartement en ongeveer twee jaar geleden is hij bij de Luisterlijn als vrijwilliger begonnen. Dollekamp vervolgt: “Guido is een echte alleskunner. Hij is betrokken, gedreven, goedlachs en altijd sociaal. Hij is van grote betekenis voor een groep gesprekspartners die contact zoeken met de Luisterlijn. We weten dat hij ontzettend geholpen zou zijn met een laptop met aparte geluidsboxen, een standaard en opbergtassen. Met deze laptop (inclusief accessoires) kan hij volwaardig blijven meedraaien en dat is voor hem erg belangrijk. Daarom deden we een aanvraag bij het VriendenFonds en wat fantastisch dat deze is gehonoreerd! Guido, het is je van harte gegund!” Guido Kessler is blij verrast: “Wat een enorm mooi geschenk. Ik ben er stil van. Wat is het ontzettend fijn dat ik straks met een goede laptop met geluidsboxen mijn werk bij de Luisterlijn kan doen. Enorm bedankt!”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224