Inzittende verdwijnt na eenzijdig ongeval in Beekbergen

Kort nadat de automobilist de macht over het stuur kwijtraakte, kwam de auto tegen een tuinmuurtje aan en tot stilstand in de tuin van een hospice. Van de twee betrokkenen, ontbreekt van één inzittende alle sporen.

Inzittende verdwenen

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 1.00 uur, raakte een auto met twee inzittenden van de Dorpsstraat in Beekbergen. Een van de twee verborg een lachgascilinder en verdween in de nacht. De andere inzittende werd wel door de politie bij het voertuig aangetroffen. De lachgascilinder werd gevonden nadat getuigen aanwijzingen hadden gegeven. De ambulanceverpleegkundigen controleerden het slachtoffer.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224