Medewerkers Gelre Ziekenhuizen besmet met coronavirus en eerste patiënt binnen

Foto: Pixabay

Twee medewerkers besmet met coronavirus en eerste patiënt met coronavirus overgeplaatst naar Gelre

Medewerkers besmet en 1e patiënt

Twee medewerkers van Gelre ziekenhuizen zijn positief getest op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Een uitslag die we konden verwachten in deze tijd. De medewerkers zitten in thuisisolatie. Ook is inmiddels een patiënt met het coronavirus naar Gelre ziekenhuizen overgeplaatst. Deze persoon ligt in strikte isolatie.

Risico verspreiding beperken

Wat betreft de twee besmette medewerkers hebben we een risico-inventarisatie gedaan om verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Zo hebben we gekeken naar wat dit betekent voor medewerkers en patiënten waar contact mee is geweest. De betrokken medewerkers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Hen is gevraagd in de gaten te houden of ze luchtwegklachten of koorts krijgen. Ook de betreffende patiënten waar contact mee is geweest, zijn geïnformeerd. We monitoren hun gezondheid op de ontwikkeling van luchtwegklachten en koorts.

Vragen

We kunnen het ons voorstellen dat u als patiënt nog meer vragen heeft over het nieuwe coronavirus. Bekijk daarom de meest gestelde vragen en onze antwoorden »

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224