Kleinkinderen: laat weten dat er aan opa en oma gedacht wordt

Foto: Pixabay

Dit is een oproep aan alle kleinkinderen, van jong tot oud: laat opa of oma, of de buur die op leeftijd is, weten dat er aan hen gedacht wordt. Vanwege het coronavirus is het verstandig om nu even niet op bezoek te gaan. Maar het is wel goed om iets te laten horen.

Voor alle ouderen

Wat te doen: maak een video en spreek een persoonlijke boodschap in, van maximaal dertig seconden. Stuur de video naar [email protected] (via bijvoorbeeld wetransfer) of deel deze via Facebook (@kbopcob) of Twitter (@kbo_pcob) en gebruik de hashtag #OmzienNaarElkaar. De boodschap zal een grote steun voor alle senioren zijn. Met of zonder kleinkinderen.

Omzien naar elkaar

Seniorenorganisatie KBO-PCOB is met zo’n 250 duizend leden één van de grootste ouderenbonden van Nederland. Juist in deze tijd van het coronavirus is het belangrijk om in contact met elkaar te blijven, ook al kan dat niet fysiek. “Omzien naar elkaar” is voor KBO-PCOB al jaren het motto om vereenzaming van ouderen tegen te gaan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224