Zaterdagmarkt gaat door in aangepaste vorm

Foto: Pexels

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er een aantal aanpassingen voor de markt doorgevoerd. De markt wordt dusdanig ingericht dat er rekening kan worden gehouden met de richtlijnen van het RIVM tijdens het boodschappen doen.

Wat is er anders op de zaterdagmarkt?

  • De marktkramen zullen verder uit elkaar op de markt geplaatst worden
  • De kramen waarbij je als bezoeker kan inlopen worden vervangen door standaard kramen
  • Kramen die met de rug tegen elkaar staan worden afgesloten met een zeil
  • Op de markt mag niet meer gegeten of gedronken worden
  • Afzetlint gaat helpen de anderhalve meter afstand te bewaren

Boodschappen doen met gezond verstand

Zoals iedereen weet moeten we boodschappen doen met ons gezonde verstand. Dus zoek geen grote groepen op, houd anderhalve meter afstand en betaal zoveel mogelijk contactloos of met pin. De verleiding kan bestaan om bij mooi weer met het gezin even een boodschap te halen. Doe dit niet. En blijf bij verkoudheidsklachten thuis.

Niet eten en drinken op de markt

Voor friet-, vis- en andere eetgelegenheden op de markt geldt: kopen en direct meenemen, de consumpties mogen niet ter plekke worden opgegeten of gedronken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws¬†toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Cookieinstellingen