Auto’s maandagochtend in brand op Soldeniersveld

Foto: ©Luciano de Graaf Fotografie

Iets na 4.45 uur kwam de melding binnen op het alarmeringssysteem van de hulpdiensten. De brandweer reed uit naar Soldeniersveld. Daar aangekomen stonden er drie auto’s in brand.

Auto’s in brand

Bewoners werden opgeschrikt door een harde knal en een drukke hond en zagen buiten een fikse brand in een geparkeerde auto. Bij aankomst van de brandweer was er van de personenauto weinig meer te redden. De twee geparkeerde bestelbussen naast de auto konden wel worden gered. Of deze ook total-loss zijn, zal later blijken.

Onderzoek politie

De politie was aanwezig om verklaringen op te nemen en onderzoek te doen naar de brand. Ook forensische opsporing zal nog onderzoek doen naar de brand.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224