Happybus blijft inzetbaar voor allerlei mogelijkheden

Foto: Happybus.nl

Ondanks de annuleringen waar Leen Berkhoff dankzij de coronatijd mee te maken heeft gekregen, is zijn Happybus.nl nog steeds inzetbaar.

Happybus

De happybus is een touringcar voor 50 personen. Als je rekening houdt met de coronamaatregelen dan kunnen er nog steeds 20 tot 25 personen in de bus plaatsnemen. Dus mochten er bedrijven of organisaties zijn die met een groep van maximaal 25 personen een langere reis moeten maken, dan is de bus daar geschikt voor.

Meer opties

Vitaal personeel die als groep vervoerd moeten worden, transport van goederen, mobiel kantoor of een mobiele wachtruimte. Allemaal mogelijkheden waarvoor de bus van Leen Berkhoff voor ingezet zou kunnen worden. Ga naar zijn website en informeer naar de prijs voor jouw rit.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224