Weekmarkt in Apeldoornse binnenstad steeds minder druk

Foto ter illustratie
Foto: ©Maximaal Sales

Vanuit de lucht en vanaf de grond controleerden de politie Apeldoorn en handhavers van de gemeente of de weekmarkt niet te druk was.

Meten is weten

Dat marktkooplui inventieve personen zijn om hun handelswaar aan de man te krijgen, is algemeen bekend. De mooiste leuzen klinken over de markt. Ten tijde van hat corona-virus blijken de handelaars ook flink creatief. Met rood-witte afzetlinten, ducttape en groentekisten werd duidelijk aangegeven waar de anderhalve meter-grens zich bevond. Marktbezoekers hoefden alleen maar de aanwijzingen op te volgen om op afstand te blijven.

Wetshandhavers

Oplettende bezoekers zagen ook een drone vliegen boven het Marktplein. Hiermee controleerde de politie van bovenaf de weekmarkt. Op de grond waren er ook handhavers aanwezig. Hoe de maatregelen voor de markt(en) van aankomende week zullen zijn, is nog niet bekend.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws¬†toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224