Gemeenteraad opent digitale postbus voor reactie omtrent de Hoenderloo Groep

Foto: Pexels/Canva

De gemeenteraad heeft een mailbox geopend voor reacties over de sluiting van De Hoenderloo Groep

Door coronamaatregelen uitgesteld

Op 19 maart zou de gemeenteraad tijdens de Politieke Markt praten over de sluiting van De Hoenderloo Groep. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus kon deze bijeenkomst niet doorgaan. Ook op korte termijn is het helaas niet mogelijk om deze vergadering opnieuw in te plannen. Toch wil de gemeenteraad graag weten wat er leeft onder de betrokkenen en wat de gevolgen van de sluiting van deze locatie voor u zijn. De gemeenteraad biedt u daarom de mogelijkheid om uw wensen, bedenkingen en zorgen aan ons kenbaar te maken. Hiervoor is de mailbox [email protected] aangemaakt. U kunt hier tot 22 april uw reactie naartoe sturen. Ook is het mogelijk om een filmpje in te sturen via deze mailbox. En u kunt uiteraard ook een brief sturen naar de gemeenteraad via het volgende adres:

Gemeente Apeldoorn
t.a.v. de Raadsgriffie
Postbus 9033
7300 ES Apeldoorn

Alles online

In het raadsinformatiesysteem is een dossier aangemaakt over De Hoenderloo Groep. Hierin vindt u alle relevante documenten over dit onderwerp. Ook zullen alle brieven, mails en videoboodschappen hier (geanonimiseerd) geplaatst worden.
De raadsfracties vinden het belangrijk om te horen wat u vindt en kijken dan ook uit naar alle reacties. De gemeenteraad zal het proces rondom de Hoenderloo Groep verder zorgvuldig blijven volgen en zodra de gelegenheid zich weer aandient er in het openbaar over spreken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332