NOC-NSF levert verkoeling voor Gelre medewerkers

Foto: Still YouTube

NOC-NSF liet onlangs weten dat zij koelvesten en slushmachines beschikbaar stellen voor personeel in ziekenhuizen.

Niet meer inzetbaar bij NOC-NSF

Deze materialen zouden eigenlijk worden ingezet tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio komende zomer, maar nu deze niet doorgaan werd een andere bestemming gezocht. Gelre heeft aangegeven hier graag voor in aanmerking te komen.

Gelre Ziekenhuizen

De medewerkers op onder andere onze SEH/IC’s/COVID-afdelingen, werken onder bijzondere warme omstandigheden, omdat zij gedurende de hele dienst met isolatiekleding moet werken. De koelvesten en slushmachines zorgen voor de nodige afkoeling tijdens de pauzes van de intensieve diensten. Op donderdag 2 april bracht het NOC-NSF 6 koelvesten en slushmachines op locaties Zutphen en Apeldoorn.

Bekijk de video van dit moment:

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332