Weg tussen Hoog Soeren en Hoog Buurlo dicht van vrijdag tot en met maandag

Foto: Pixabay

Tijdelijke wegafsluiting tussen Hoog Soeren en Hoog Buurlo in paasweekend vanwege het tegengaan van grote drukte.

Weg tijdelijk dicht

De Pomphulweg en de Alverschotenseweg zijn van vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) tot en met maandag 13 april (Tweede Paasdag) tussen 8.00 en 20.00 uur afgesloten voor alle rijdende verkeer, gemotoriseerd en niet gemotoriseerd.

Noodverordening naleven

Dat gebeurt op grond van een aanwijzingsbesluit, gebaseerd op de noodverordening van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Dit besluit is genomen om grote drukte van recreatief verkeer tegen te gaan, met het oog op de verspreiding van het coronavirus.

Controle en boete

Wie dit weekend toch gebruik maakt van deze route tussen Hoog Soeren en Hoog Buurlo, loopt het risico op een boete van 399 euro. Het advies is dus ook voor dit weekend, blijf gewoon thuis! Geniet van de paaszon in de tuin of op het balkon.

Lees het Aanwijzingsbesluit (pdf, 111 kB)

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.