Biefstuk uit de zeecontainer bij restaurant Klein Berlijn

Foto: Google Street View

Langzaamaan begint Apeldoorn te wennen aan de coronatijd. Het wordt ook wel het nieuwe normaal genoemd.

Creatieve oplossing

In het nieuwe normaal proberen we ons allemaal aan de opgelegde maatregelen te houden en proberen ondernemers hun creativiteit te blijven gebruiken. #APELDOORNISERVOORJOU Horecaondernemers met een restaurant kunnen geen gasten meer ontvangen in hun zaak. Ze gaan bijvoorbeeld bezorgen of realiseren wat anders om toch hun gasten te kunnen bedienen en een beetje omzet te creëren.

Amazing BiefstukBar

Communicatiebureau Amazing én Klein Berlijn realiseren aan de Hoofdstraat aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag een Amazing Biefstukbar. Op het terras wordt een rode zeecontainer geplaatst. Auto’s rijden langs de container. Aan het begin kan de bestuurder de bestelling doorgeven, dan wordt er afgerekend en aan het einde van container wordt een biefstuk met aardappels en salade meegegeven. De zeecontainer wordt niet alleen dit weekend gebruikt, maar ook volgend weekend is er biefstuk te bestellen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.