Thuisscholing saai? Of is het bij jullie thuis tijd voor wat anders?

Foto: Pixabay

Ieder jaar kunnen scholen pakketjes met eitjes, rupsen en poppen van het groot koolwitje bestellen bij De Vlinderstichting.

Geen school, dus dan maar thuis!

Maar in verband met het coronavirus is er geen school en worden er veel minder pakketjes dan anders verstuurd. Ga daarom thuis met de koolwitjes aan de slag! De Vlinderstichting stelt nu een beperkt aantal pakketjes beschikbaar voor ouders. Bestel snel, want op = op! Leuk voor bij het thuisonderwijs!

Boeiend lesonderwerp

Vlinders zijn door hun mooie uiterlijk en opvallende gedaanteverwisseling een boeiend en leerzaam lesonderwerp. Daarom heeft De Vlinderstichting lesmateriaal ontwikkeld. Met behulp hiervan kun je zowel kleine als grote vlinderprojecten opzetten.

Lestips

Alle lessuggesties zijn namelijk op zichzelf staande opdrachten. Je kunt dus zelf gemakkelijk bepalen welke opdrachten je wel en welke je niet wilt behandelen en dus hoeveel tijd je aan vlinders wilt besteden.

Hoe dan?

Klik hier om de vlinders te bestellen en het lesmateriaal te bekijken

Bron: De Vlinderstichting

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.