Playwood Houten telraam vanwege gevaar voor kleine kinderen terug naar winkel

Foto: Productwaarschuwing

Leverancier Playwood is een terugroepactie gestart voor een houten telraam. Bij het gebruik van het telraam kan verstikkingsgevaar voor jonge kinderen ontstaan.

Gevaar voor kinderen

De terugroepactie geldt voor het houten telraam met artikelnummer 8063 en de EAN code 8719348003063. Het artikel is verkocht tussen augustus 2017 en maart 2020. Een lijst met verkooppunten van dit artikel vindt u onderaan dit bericht. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat er kralen van het telraam los kunnen komen. Als jonge kinderen die in de mond stoppen kan verstikkingsgevaar ontstaan. Heeft u dit telraam? Hou het dan buiten bereik van kinderen. U kunt het artikel terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht. U krijgt daar het aankoopbedrag terug, een kassabon heeft u daarvoor niet nodig.

Meer info

Wilt u meer weten over de terugroepactie van een houten telraam door Playwood? Neem dan contact op met de leverancier via het e-mailadres [email protected]. Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 14 april 2020

Verkooppunten
Verkoopunt Plaats
Babyshop Stampertje Alkmaar
Bandolino Zeewolde
Coccinelle Borne
Dama Nijverdal
De gestreepte Koe Bussum
De Houtduif Emmen
De speeldoos Gouda
De woudduif Hoogezand
FF-Happy Ellemeet
Geloven en zo Diever
Happy Seven Nijkerk Gld
Kadobos Marknesse
Kiddeaus Koudum
Kimano Capelle aan den IJssel
Kloosterman Het Koetshuis Vries
L’Envie Alkmaar
Loods 5 Duiven
Loods 5 Maastricht
Loods 5 Zaandam
Loods 5 Sliedrecht
Loods 5 amersfoort
Met muisjes Elst gld
Okidoki Valkenswaard
Padia.nl Tull en ’t Waal
Piggy’s Hilvarenbeek
Poppiesjop Diever
Roel bv Staphorst
Schotkamp Gramsbergen
Selintoys Leiden
Slager Speelgoed Staphorst
Trefpunt URK (’s Heeren Loo) Urk
Van Zeben Apeldoorn
Warners Assen
Westerhuis Meppel
Woon Alkmaar Alkmaar
Woon Utrecht Utrecht

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.