Minder dan 300 coronapatiënten nog op intensive care

Het aantal coronapatiënten op de intensive cares is gedaald tot 293.

Wederom minder

Dat zijn er dertig minder dan op maandag. Dat meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). De intensivecareafdelingen behandelen inmiddels 523 mensen met andere aandoeningen. Dat is 46 meer dan op maandag.

Minder dan 1000 in ziekenhuis

Op ic’s in Nederland liggen 291 coronapatiënten. Dat zijn er 29 minder dan een dag eerder. In Duitsland worden nog twee Nederlanders met het coronavirus behandeld, een minder. Op de verpleegafdelingen van ziekenhuizen liggen 933 mensen met Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Dat is een toename van 24. Het bericht Minder dan 300 coronapatiënten nog op intensive care verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.