Diensten Kruisvereniging Zorgsaam weer wat uitgebreid

Foto: Zorgsaam

De corona epidemie is in een volgende fase beland. De richtlijnen van de overheid en de RIVM worden stap voor stap versoepeld.

Diensten uitgebreid

Rijbewijskeuringen en de diensten aan huis waren de afgelopen weken niet mogelijk bij Zorgsaam. Beide starten echter weer vanaf 1 juni. Uitzondering is de dienst personenvervoer die nog als te risicovol wordt gezien. We hebben onze medewerkers en dienstverleners voorzien van mondkapjes en desinfecterende middelen. Dit alles voor uw en onze veiligheid. Mondkapjes zijn overigens te koop bij Zorgsaam, met extra ledenkorting. Bezoek onze site: www.zorgsaam.nl

Winkel en uitleen

De winkel van Zorgsaam aan de Regentesselaan in Apeldoorn is open gebleven tijdens de intelligente lockdown. Hierdoor kon de uitleen van krukken, bedden, rolstoelen en andere hulpmiddelen worden verzorgd. De medewerkers volgen strikte hygiënemaatregelen. Bij de balie staan plexiglas schermen. We vragen u om uw handen te ontsmetten bij een winkelbezoek. Daartoe staan er op meerdere plaatsen in de winkel dispensers.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.