Vacatures bij Klein Geluk in Apeldoorn

Foto: Pixabay

Zorgbemiddelaar

KleinGeluk is op zoek naar een deskundige en ervaren: Zorgbemiddelaar 24-28 uur per week

Wat ga je doen?
Je brengt de zorgvraag van onze (potentiële) cliënten in kaart en bemiddelt naar de gevraagde zorg- en dienstverlening. Je biedt hulp en ondersteuning bij het aanvragen van de indicatie. Daarnaast geef je informatie en voorlichting over ons hulpverleningsaanbod aan (potentiele) cliënten. Kortom: je wijst onze (potentiele) cliënten de weg!

Je overlegt met diverse betrokkenen, bent het aanspreekpunt en beheert de wachtlijst. Samen met je collega Zorgbemiddelaars ben je verantwoordelijk voor een optimale bedbezetting binnen KleinGeluk.

Wie ben jij?
Je bent het visitekaartje voor KleinGeluk. Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding op het gebied van zorgverlening, aangevuld met ervaring als Zorgbemiddelaar en kennis van onze doelgroep. Je bent op de hoogte van wettelijke richtlijnen en actuele regelgeving.

Je bezit over zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, bent representatief, cliëntgericht ingesteld en kan goed luisteren.
Tevens beschik je over doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en ben je integer. Ook kan je goed overweg met kantoorautomatisering zoals: Excel, Word en Teams. Tot slot kan je goed zelfstandig functioneren en heb je bij voorkeur kennis van de lokale sociale kaart in Apeldoorn.

Wat bieden wij?

Naast een salaris conform cao VVT, FWG schaal 45, bieden wij jou:

 • een parttime baan voor 24-28 uur per week;
 • contract voor de duur voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • flexibiliteit t.a.v. werktijden, -dagen en vakanties;
 • arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij de ziektekosten verzekering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van een referentie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Medewerker planbureau

Stichting KleinGeluk zoekt per direct een ervaren en flexibele: Medewerker planbureau  24 – 32 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het tijdig kunnen vaststellen en uitgeven van de personeelsroosters en het oplossen van verstoringen. Je doet dit binnen de kaders van wet en regelgeving, de cao VVT en de roosterregels binnen de organisatie. Hiervoor onderhoud je samen met je directe collega’s intensief contact met het flexteam, externe bureaus, de medewerkers in  de (deels) zelf roosterende teams en de verantwoordelijk Stadsdeelmanagers.

Je signaleert onrechtmatigheden in plus en min uren en lost bezettingsproblemen i.v.m. ziekte of anders op. Je verzamelt gegevens voor de vakantieplanning, opleidingen, overleg en andere activiteiten en voert deze door in de roosterplanning.

Daarnaast signaleer je tijdig structurele tekorten, overschotten en andere knelpunten in de personeelscapaciteit. Deze analyseer je met je directe collega’s en draag je oplossingen aan bij de verantwoordelijk Stadsdeelmanagers en de zelf roosterende teams. Je komt samen met je collega’s tot adviezen en bereidt het vaststellen van de roosters voor.
Je rapporteert aan de organisatie  over de inhuur en inzet van personeel.
De roostering vindt plaats in ONS NEDAP.

Als planner maak je deel uit van het planbureau dat voorziet in bovenstaande taak voor KleinGeluk en je draagt bij aan de minimalisatie van de inhuur van externe krachten en het bewaken van de grenzen aan de extra inzet van eigen medewerkers.

Wie ben jij?
Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

 • Mbo logistiek of administratie (afgerond);
 • Kennis van en ervaring met ONS NEDAP;
 • Excel vaardig;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (o.a. arbeidstijdenwet en cao VVT);
 • Meerdere jaren ervaring als medewerker planning of roosteraar;
 • Gestructureerd en inventief kunnen werken;
 • Servicegerichte instelling;
 • Flexibel, overtuigingskracht en stressbestendig

Je bent een echte teamplayer die kan werken onder hoge tijdsdruk.
Tevens houd je het organisatiebelang voor ogen en ga je, samen met je directe collega’s, voor het gezamenlijke resultaat van alle onderdelen van KleinGeluk.
Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, kan  je zelfstandig werken en ben je flexibel inzetbaar t.a.v. werktijden.

Wat bieden wij?

 • Parttime dienstverband, gemiddeld 24-32 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor, in 1e instantie, de duur van 1 jaar.
  Daarnaast bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • Salaris volgens FWG schaal 35, cao VVT
  (maximaal € 2.762,34 bij een 36-urige werkweek)

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?

KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Wij richten onze focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten in het leven van cliënten. KleinGeluk benadert cliënten vanuit ‘eigen Regie en Kracht’. Hierbij laten we ons onder meer inspireren door de visie van Machteld Huber met betrekking tot Positieve Gezondheid. We kiezen bewust voor gezondheidszorg met een positieve kijk op de oude dag en respect voor wat een oudere nog wel kan in plaats van niet. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.