Heleen Griffioen volgt Thijs Houtappels op als bestuurder bij Zorggroep Atlant

Foto: ©Atlant

Heleen Griffioen start 8 juli 2020 als interim bestuurder bij Atlant.

Interim

Zij volgt Thijs Houtappels op die de afgelopen vijf jaar bestuurder van Atlant was en per 1 augustus 2020 begint als bestuurder bij Zonnehuisgroep Amstelland. Heleen gaat de functie van bestuurder op interim basis vervullen. In de tussentijd start de procedure voor de werving van een nieuwe vaste bestuurder. Atlant is blij dat Heleen deze tijdelijke functie wil vervullen en wenst haar veel succes.

Ervaring

Heleen is een ervaren zorgbestuurder, die veel affiniteit heeft met zorgorganisaties met een expertisefunctie. ‘Atlant is een organisatie die echt wil zorgen dat kwetsbare mensen een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Atlant is bovendien bezig om zichzelf daarin steeds weer te verbeteren en ontwikkelen. Daarom vind ik het zo leuk dat ik hier de komende maanden aan mag bijdragen’.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen