Meerdere schoten gelost in de Maten afgelopen nacht

De politie is in de nacht van zondag op maandag 20 juli gealarmeerd voor een schietincident in de wijk de Maten in Apeldoorn.

Meerdere schoten

Rond 04.00 uur werden meerdere politieauto’s aangestuurd nadat er meerdere malen geschoten zou zijn op een parkeerplaats aan de Markerichtersveld. Bij aankomst troffen agenten op vier plekken kogelhulzen aan. Hierop werd de parkeerplaats en een naastgelegen fietspad afgesloten voor sporenonderzoek. Twee mensen zijn overgebracht naar het politiebureau, waaronder een vrouw. Zij is afgevoerd met papieren zakken om haar handen, mogelijk om kruidsporen aan te treffen aan haar handen.

Nog weinig bekend

De politieagenten ter plaatse kunnen nog weinig zeggen in verband het onderzoek. Het enige wat zij kunnen melden is dat er een “schietincident” zou hebben plaatsgevonden en dat hier nu onderzoek naar wordt gedaan. Over de aanleiding van de schietpartij is nog niks bekend, evenals of er gewonden zijn gevallen. De forensische opsporing is inmiddels ter plekke voor onderzoek.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.