Nieuwe speeltuin Apenheul vorige week geopend

Foto: Apenheul

Na de officiële opening van het voedselbos van de dwergapen door prinses Margriet, was het woensdag 15 juli de beurt aan de nieuwe speeltuin om geopend te worden door de kinderburgemeester van Apeldoorn.

De Sterrenschool

Zij werd vergezeld door leerlingen van basisschool de Sterrenschool uit Apeldoorn. De speeltuin is bijzonder aangezien deze gemaakt is van duurzaam Robinia-hout en omdat het op een mooie locatie middenin een heuvelachtig stuk bos staat. Door het gebruik van het Robinia-hout kan de speeltuin zo’n 25 jaar mee. En natuurlijk maakt het enorme gorillahoofd waarin gespeeld kan worden de speeltuin uniek!

Challenge

Onder aanmoediging van alle aanwezigen is Apenheul directeur Roel Welsing de strijd aangegaan met kinderburgemeester Sibel en één leerling van de Sterrenschool uit Apeldoorn. Zij legden een parcours in de speeltuin af en leefden zich uit als een aap. Kom jij in de zomervakantie ook de aap uithangen in de nieuwe speeltuin?

Video van opening

https://youtu.be/8rD8JhsDWb8

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

 

 

Cookieinstellingen