Maandag was een dag vol ongelukken in Apeldoorn

Foto: ©Luciano de Graaf Fotografie

Meerdere voertuigen en bestuurders waren betrokken bij meerdere ongevallen afgelopen maandag. Er raakten personen gewond en er was materiële schade.

Meerdere ongelukken maandag

In de ochtend raakte een fietser een auto op de splitsing Gildenlaan/Marskramersdonk. De automobilist en de fietser zagen elkaar mogelijk over het hoofd. Het bleef alleen bij materiële schade.

Scooter en auto op elkaar

Een scooter en een automobilist klappen ’s middags op de ‘vierdubbele kruising’ Vlijtseweg met de Edisonlaan tegen elkaar. Dit is een kruispunt met meerdere oversteekplekken en verkeerslichten. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeval met 3 voertuigen

Tegen het einde van de maandagmiddag raakten 3 auto’s betrokken bij een ongeval op de Otterloseweg bij Ugchelen. Één persoon raakte lichtgewond en één persoon raakte zwaargewond. Hierbij liepen de 3 voertuigen fikse schade op. De weg is nog een flinke periode afgesloten geweest voor sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen