Nieuwe locatie voor IVN Apeldoorn gevonden bij Praktijk Centrum Bomen

Foto: IVN Apeldoorn

Na 7 jaar naar tevredenheid gehuisvest te zijn in een lokaal bij Vrije school De Vijfster moest IVN-Apeldoorn deze locatie verlaten.

Vrije School heeft ruimte nodig

De school groeit en ‘ons’ lokaal is weer nodig voor de kinderen. Inmiddels is een nieuw gastvrij onderdak gevonden bij het Praktijk Centrum Bomen, vlakbij het Stadspark Berg en Bos. Daar kan IVN gebruik maken van een leslokaal voor de diverse natuurcursussen en bijeenkomsten met de leden van de vereniging.

Praktijk Centum Bomen nieuwe locatie

Het Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer en houdt zich ook bezig met allerlei boomgerelateerde thema’s. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar vooral ook om het plezier. Dat sluit dus naadloos aan bij de doelstellingen van IVN, die via cursussen, excursies, projecten en andere activiteiten de natuur voor jong en oud dichterbij wil brengen.

Verhuisd

Met hulp van veel vrijwilligers is de verhuizing inmiddels gerealiseerd. Komende maanden staan weer diverse korte natuurcursussen en andere activiteiten op het IVN programma, die corona proof worden gehouden voor een beperkt aantal deelnemers. IVN-Apeldoorn bedankt de Vijfster voor de genoten gastvrijheid en hoopt bij het Praktijk Centrum Bomen ook weer op een prettige, zinvolle en langdurige relatie.

Meer info

Meer weten over IVN in Apeldoorn? Kijk op www.ivn-apeldoorn.nl.

Meer weten over het Praktijk Centrum Bomen? Kijk op www.pcbomen.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.