Het eeuwige voornemen: een fit lijf. Hoe lukt het?

Foto: Curves

Na een zomer vol 1,5-meteruitjes en vakanties in eigen land willen veel vrouwen weer terugkomen in hun ritme en grip krijgen op hun gezondheid.

Niet altijd makkelijk

Maar alleen is dat niet altijd even makkelijk. Daarom introduceert Curves een speciaal ontwikkeld programma: het Fit en Sterk-programma. In 8 weken tijd focus je op krachttraining voeding en leefstijl en word je persoonlijk begeleid door de Curves coach. Vrouwen die graag willen sporten, maar wel in een vertrouwde omgeving, kunnen zo ervaren wat het effect is van Curves!

Kracht naast cardio

Hoewel wandelen en fietsen bijdragen aan de dagelijkse beweging, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en gezonde levensstijl. Daarnaast helpt het om beter te slapen, stress aan te kunnen en je gelukkig te voelen. Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een volledige training in een circuit, met toestellen die zich aanpassen aan jouw kracht en intensiteit. Ook fijn: de workout duurt maar 30 minuten. Dat betekent een goed begin van de nazomer, zelfs voor de drukste agenda.

Curves

Curves zet zich iedere dag in om vrouwen sterker te maken. Dit gebeurt door een prettige omgeving te creëren, waar je met een gerust hart kunt komen sporten. Zo hecht Curves, zeker nu, veel waarde aan hygiëne en sport je enkel met andere vrouwen in een ruimte zonder spiegels. Dit in combinatie met persoonlijke begeleiding van een Curves coach, maakt dat ieder lid haar doelstellingen binnen afzienbare tijd kan behalen.

Meer info of meedoen?

Klaar voor de start? Meld je aan bij Curves Apeldoorn Noord via deze link of stap binnen op de Koninginnelaan 68b of bel: 055-5214420 voor het Fit en Sterk-programma en ervaar het verschil!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.