Financiële pitstop helpende hand voor 25 ondernemers in coronacrisis

Foto: Pixabay

QOALZ biedt per vrijdag 11 september een nieuwe dienst aan, de parttime financieel manager.

Meer grip op financiën

Deze parttime financieel manager helpt bedrijven in korte tijd om meer grip te krijgen op hun financiële huishouding en meer succes en winst te halen. Om te vieren dat de nieuwe dienst van start gaat en om andere MKB bedrijven een helpende hand te bieden in de roerige tijden van de coronacrisis, biedt QOALZ ondernemers in de regio Apeldoorn tijdelijk een gratis ‘financiële pitstop’ aan.

Faillissementen en financiële problemen te voorkomen

Met de financiële pitstop helpt QOALZ bedrijven om inzicht te krijgen in wat beter en eenvoudiger kan ten aanzien van hun boekhouding en financiële huishouding. De pitstop is een afspraak van ongeveer anderhalf uur bij een bedrijf op locatie, waarbij hun financiële huishouding onder de loep wordt genomen. Na afloop van het gesprek krijgen zij een concreet advies en direct in te zetten stappenplan. De ervaring leert dat faillissementen of financiële problemen vaak te voorkomen zijn. Een financiële pitstop kan ingrijpen door de bank overbodig maken. Ook voor bedrijven, die snel gegroeid zijn, is het interessant om een pitstop te nemen om de positieve flow vast te blijven houden of een professionaliseringsslag te maken. De financiële pitstop van QOALZ geeft bedrijven goed inzicht in waarmee ze geld verdienen en waarmee ze geld laten liggen of verliezen.

Duurzaam ondernemen in tijden van crisis

Door op tijd bij te sturen kan veelal voorkomen worden dat bedrijven in de problemen raken. Dit maakt dat zij ook in tijden van crisis duurzaam kunnen blijven ondernemen. Veel ondernemers zijn ambitieus en realiseren doorgaans een goede omzet, maar laten toch onnodig veel geld liggen. Dit komt veelal omdat zij bijvoorbeeld niet over actuele financiële informatie beschikken of hun boekhouding niet optimaal inzetten om de juiste financiële beslissingen te kunnen nemen. Een financiële pitstop helpt hen inzicht te krijgen en meer rendement te halen. Bedrijven kunnen het stappenplan dat zij krijgen zelf uitvoeren of (deels) laten uitvoeren.

Tot 1 november

De gratis financiële pitstopactie loopt tot en met 31 oktober 2020. Er zijn maximaal 25 pitstops te vergeven, vol is vol. Meer informatie is te vinden op https://www.parttime-financieel-manager.nl/pitstop/. Hier kunnen bedrijven gelijk een afspraak inplannen of een online check doen om te kijken of een financiële pitstop van toegevoegde waarde kan zijn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.