Drukke nacht hulpdiensten door brand in flatgebouw De Munt

Foto: Pixabay

Bij de brand die ontstond in een kelderbox zijn geen gewonden gevallen. Wel werden zo’n 80 bewoners geëvacueerd en stonden zij buiten.

Garagebox in flat in brand

De  eerste melding kwam kort na middernacht binnen en niet veel later schaalde de brandweer op naar grote brand. Vanwege de rookontwikkeling werd besloten om het gebouw te controleren op rookverspreiding. Hiervoor werd de gehele eerste verdieping uit voorzorg ontruimd.

Eerder op de avond

Eerder op de avond kon de brandweer een autobrand blussen op de Kunstenaarshoeve. Deze melding kwam kort voor 23.30 uur binnen. Er stond een geparkeerde auto in brand. De brandweer kon de auto niet meer redden en had de brand snel onder controle. De brand is mogelijk aangestoken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.