Stadhuis is ruimte met dringend advies om mondkapje te dragen

Foto: Pexels

Vanaf 29 september 2020 18.00 uur geldt landelijk het dringende advies om in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen.

Stadhuis publieke ruimte

Het stadhuis is zo’n publieke binnenruimte. Daarom geldt ook hier het dringende advies om binnen een mondkapje te dragen. U draagt uw mondkapje vanaf het moment dat u binnenkomt totdat u weer buiten staat. En u houdt daarnaast te allen tijde anderhalve meter afstand. Komt u voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart? Dan vraagt een medewerker van de gemeente u om uw mondkapje kort af te doen bij de balie. Op die manier kunnen we uw identiteit controleren.

Waar nog meer?

Ook de Samen055-locaties en de bewaakte fietsenstallingen zijn publieke binnenruimtes. Daarom geldt het dringende advies om een mondkapje te dragen hier ook.

Corona in Apeldoorn

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.