Aandacht voor elkaar is een periode om elkaar door deze tijd heen te helpen

Foto: Pixabay

Het coronavirus raakt ons allemaal en volhouden is lastig. Vandaag start de periode van ‘aandacht voor elkaar’ met initiatieven en persoonlijke verhalen om elkaar door deze tijd te helpen. Iedereen op zijn eigen manier.

Aandacht

Ondernemers hebben het moeilijk. Banen zijn onzeker. Jongeren kunnen niet doen waar ze normaal plezier aan beleven. Veel mensen voelen zich eenzaam, of maken zich zorgen om hun eigen gezondheid of die van iemand anders.

Platform

De veranderingen die we meemaken zijn niet makkelijk. Aandacht hebben voor elkaar helpt. Door met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren, elkaar te steunen. Los van alle meningen en frustraties. Er gewoon zijn voor elkaar. Daarom delen we onze verhalen en luisteren we naar elkaar.

Schrijf een bericht op het Register van Medeleven

Aandacht voor elkaar

Er was en is ook al veel onderlinge steun en medeleven. Toch merken we dat er behoefte is om dat medeleven ook op een andere manier te uiten. Daarom is het Register van Medeleven geopend. Op medeleven.apeldoorn.nl kunt u uw blijk van respect en medeleven kwijt als u daar behoefte aan heeft.

https://youtu.be/kbz2KnZOt9c

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.