Koninklijke onderscheiding voor 21 jaar vrijwilligerswerk

Foto: ANN

Mevrouw M.H. (Marleen) Turner-Christiaanse (71) heeft woensdag 7 oktober 2020 een Koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Ton Heerts reikte haar de versierselen uit die horen bij haar benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Koninklijke onderscheiding voor 21 jaar vrijwilligerswerk

Mevrouw Turner is al 21 jaar als vrijwilliger de drijvende kracht achter stichting Derde Hands. Deze stichting zamelt tweedehands goederen in, zodat ze een nieuw leven kunnen krijgen in ontwikkelingslanden. Mevrouw Turner onderhoudt de contacten met alle organisaties die materialen aanleveren en met organisaties in ontwikkelingslanden die die materialen goed kunnen gebruiken. Ze doet ook de administratie en regelt alles rondom grote partijen materiaal.

Stichting Derde Hands

Via Stichting Derde Hands heeft mevrouw Turner ook veel gedaan voor andere stichtingen in Apeldoorn die actief zijn in verschillende Afrikaanse landen. Ze doet ook al meer dan 20 jaar veel werk voor stichting Mondial Apeldoorn, die actief is op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten en wereldproblemen. Met haar vrijwilligersactiviteiten is mevrouw Turner een voorbeeld voor velen hoe je als vrijwilliger van grote betekenis kunt zijn voor anderen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.