Praat mee over PlusOV samen met vertegenwoodigers uit andere gemeenten

Foto: PlusOV

Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten of om bij iemand op bezoek te gaan?

Praat mee!

Uw mening en ideeën over deze manier van reizen vindt de gemeente erg belangrijk. Daarom zoekt Apeldoorn 2 inwoners die 4 keer per jaar willen meedoen aan het reizigerspanel van PlusOV. Het gaat hier overigens niet om reizigers in het leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer of jeugdwetvervoer. Als lid van het reizigerspanel heeft u direct invloed op de kwaliteit van PlusOV. Wilt u meedoen? Meld u dan nu aan! Aanmelden kan tot 19 oktober 2020.

PlusOV Reizigerspanel

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van 9 gemeenten. Elke gemeente kiest 2 inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast stuurt de Adviesraad Sociaal Domein per gemeente een vertegenwoordiger. Ook PlusOV is erbij. Zo hoort u wat er zoal komt kijken bij het organiseren van uw ritten.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt maximaal 4 keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die er besproken worden, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. De bijeenkomsten worden afwisselend in Deventer en Apeldoorn georganiseerd. Ze vinden plaats op de laatste woensdag van de 2e maand van het kwartaal (start woensdag 25 november 2020 in Deventer, woensdag 24 februari 2021 in Apeldoorn).

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken. Van elke bijeenkomst komt een kort verslag. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. U ziet dan meteen wat PlusOV met de uitkomsten gaat doen. De uitkomsten komen ook op www.plusov.nl te staan.

Wat kost het?

Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur ons voor 19 oktober 2020 een mail [email protected] waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiest de gemeente 2 inwoners. Bent u gekozen, dan krijgt u van PlusOV een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Bent u niet gekozen, dan krijgt u hierover bericht van de gemeente.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.