Kerstpakketten uitdelen aan grotere groep inwoners

Foto: ©Leger Des heils

Het Leger des Heils wil 100 kerstpakketten uitdelen, maar heeft daar onvoldoende geld voor.

Nu al druk met Kerstpakketten

Ondanks dat we in een vreemde en onzekere tijd leven, zijn we bij het Leger des Heils toch al druk in de weer met de organisatie van de kerstpakketten. Het is dit jaar anders dan anders. Niet alleen omdat we beperkt zijn in onze bewegingsvrijheid, maar vooral omdat de mensen van het Leger des Heils zien dat steeds meer mensen aankloppen voor hulp en ondersteuning.

Wekelijkse voedselpakketten

In het afgelopen jaar heeft het Leger des Heils, aan het Hofveld 21–23,  iedere week voedselpakketten uitgedeeld. Medio oktober is het aantal opgelopen tot 50 en we zien het aantal wekelijks groeien.

Iets extra

Van oudsher is de decembermaand een maand van gezelligheid en iets extra’s. Echter, steeds meer mensen raken hun baan kwijt of krijgen met een faillissement te maken, ze raken in de schulden en daardoor is er veelal ook geen geld en geen energie meer om iets ‘extra’s’ te kunnen doen. Voor een groeiende groep inwoners van Apeldoorn zal het in de komende maanden niet beter worden. Daarom wil het Leger des Heils alles op alles zetten om 100 goed gevulde kerstpakketten uit te delen. Echter onze middelen zijn niet toereikend

Groep wordt groter

Daarom houden we de actie ‘Sponsor een kerstpakket’.

Het is mogelijk om voor € 22,= een kerstpakket te sponsoren. Ook het sponsoren van een ‘half’ kerstpakket à € 11,= is mogelijk.

Helpt u ons mee? Dit is mogelijk door een bedrag over te maken op NL51 RABO 0393 1158 87 o.v.v. “Kerstpakkettenactie 2020”.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.