Balthazar wordt gemist en hard gezocht door z’n baasjes

Foto: @eigenaar

Tijdens onze vakantie op camping de Rimboe in Hoenderloo (vlak bij Apeldoorn) is onze 1-jarige kater en beste vriend Balthazar afgelopen vrijdag op de laatste dag ontsnapt.

Wie is Balthazar?

Sinds 16-10 is onze kater Balthazar vermist. Wij zaten op camping De Rimboe-Woeste Hoogte in Hoenderloo (Apeldoorn) en op de laatste dag is hij ontglipt. Het is een rode/ oranje kater met donkerbruine strepen. Hij heeft een wit halsje, witte voetjes aan de voorpoten, witte sokjes aan de achterpoten en een geringde staart. Hij is gechipt. Wij zaten in huisje 482 (aan de rand) en we verwachten, omdat het een binnenkat is, dat hij nog in de buurt is.

Adoptiekitten

Hij heeft een zwaar leventje gehad als kitten met onder andere een langdurige longontsteking. Sinds wij hem geadopteerd hebben ging het qua gezondheid en karakter steeds beter. Van een schuw katje groeide hij op tot zelfverzekerde kater. Het is wel een binnenkat, dus wij vinden het enorm zielig en wij missen hem heel erg. Wij hebben door corona elke dag sinds maart thuis gewerkt en daarom een erg hechte band met het diertje opgebouwd en wij missen hem enorm.

Tips?

Elke tip is van harte welkom. Wij wonen zelf in Dordrecht, maar als iemand een tip heeft horen wij het graag. Zichttips zijn ook van harte welkom. Er is altijd wel iemand van ons in de buurt om te zoeken de komende tijd. (Uiteraard flyeren wij, roepen en zoeken wij en hebben wij onder andere een vangkooi van het asiel hier in de buurt te leen)

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.