Buitengewoon hoge temperatuur vandaag, in Apeldoorn was het vanmiddag ruim 18°C

Foto: Pixabay

Opnieuw is maandag een weerrecord gesneuveld. Niet eerder werd het in november zo warm, meldt Weeronline. In Apeldoorn werd het net na het middaguur 18,5°C, volgens Weerstation Apeldoorn.

Buitengewoon warm

In De Bilt steeg net voor het middaguur de temperatuur naar 19,1 graden en daarmee is het officieel de warmste novemberdag ooit gemeten. Het oude record stond op 6 november 2018, toen het in De Bilt 19,0 graden werd. De huidige temperatuur van 19,1 graden is gelijk aan de gemiddelde temperatuur in het midden van september.

Vannacht ook warm

Gisteravond rond 23.30 uur was het 16,5°C. Ook elders in Nederland was het vannacht warm. Eerder op de dag werden ook al twee weerrec ords verbroken. Afgelopen nacht steeg de temperatuur in De Bilt om 01.10 uur naar 17,5 graden. Daarmee is het officieel de warmste 2 november en de warmste novembernacht ooit gemeten. Het bericht Officieel warmste novemberdag ooit gemeten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.