Hoezo, geen wintersport?!

Foto: Snowsports Zwolle - Ferdy Damman

De verse, knisperende sneeuw onder je ski’s of snowboard op een zonnige ochtend in de alpen. Het adembenemende uitzicht op de prachtige bergen en besneeuwde dennentoppen. Het actief bezig zijn in de berglucht met daarna een welverdiend drankje in de aprés ski. Dankzij het coronavirus zit het er de komende tijd even niet in. Maar dat maakt wintersport nog niet onmogelijk. In Nederland hebben we namelijk een heel goed alternatief: de indoor ski- en snowboardbanen. Dus hoezo wachten tot je weer naar Oostenrijk, Duitsland of Italië kunt? Jouw wintersport gaat gewoon door, hier in Nederland!

Uitdagend voor beginner en gevorderde

In Zwolle vind je bijvoorbeeld Snowsports Zwolle. Hier leer je skiën en snowboarden of ga je aan de slag met het verbeteren van je techniek. Indoor skiën is namelijk niet alleen geschikt voor beginners of kinderen, maar juist óók uitdagend voor gevorderden. Op de lange, brede rolbanen kun je eindeloos skiën en snowboarden en heb je dus lekker veel tijd om je vaardigheden bij te schaven. De banen zijn in hoogte en snelheid verstelbaar en daarmee aan te passen aan jouw niveau. Je ziet jezelf in een spiegel, waardoor je gelijk ziet wat je goed of fout doet. Soms misschien confronterend, maar vooral heel leerzaam. En ontzettend leuk natuurlijk! Zeker met de splinternieuwe slalomprojectie bij Snowsports Zwolle. Hiermee waan je je een echte wedstrijdskiër of – boarder. Op de rolbaan zie je een slalomparcours afgebeeld. De snelheid en vorm van het parcours is aan te passen aan jouw niveau. Het is aan jou om alle paaltjes steeds weer te halen. Een leuke uitdaging én een flinke work-out. Niet voor niets zien steeds meer mensen het skiën en snowboarden op de rolbaan als hun (wekelijkse) sportactiviteit.

Alternatieve en verantwoorde wintersportbeleving

Zijn jouw wintersportplannen uitgesteld? Kom naar Snowsports Zwolle voor een alternatieve wintersportbeleving. Skiën en snowboarden is er verantwoord mogelijk binnen de coronamaatregelen. Je traint namelijk in een kleine groep van maximaal vier personen en de banen zijn extra breed en lang, zodat er genoeg ruimte is om anderhalve meter afstand te kunnen houden. In het diverse lesaanbod vind je lessen en cursussen voor elk niveau en voor jong en oud. En dan bedoelen we ook echt piepjong. Zelfs ukkies vanaf 3 jaar kunnen al leren skiën in het kinderland (een vaste helling). Dus ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor de kerstvakantie? Doe dan met je hele gezin mee aan de kerstcursus: drie dagen achter elkaar een uur skiën of snowboarden voor maar € 89,- per persoon. Of combineer het skiën en snowboarden met een paar dagen weg in eigen land. De Nederlandse Skivereniging heeft samen met Wintersport.nl alle ‘wintersportvakanties’ in Nederland op een rijtje gezet. Zo ook jouw vakantie in Zwolle, inclusief skiën of snowboarden bij Snowsports Zwolle.

Wintersport begint in Nederland

Toegegeven, een rolbaan is natuurlijk niet zoals in de alpen. Maar met de ski’s of het snowboard onder je voeten, de bergen in de achtergrond en het knapperende haardvuur bij het knus ingerichte Snowsports Zwolle, heb je toch een beetje dat wintersportgevoel te pakken. Daarnaast onderhoud én verbeter je je techniek en conditie, zodat je als het straks weer kan, met extra vertrouwen en uithoudingsvermogen van die pistes af kunt suizen. Boek dus snel je les of (kerst)cursus op www.snowsportszwolle.nl.

Deze advertorial wordt mede mogelijk gemaakt door: Snowsports Zwolle