Stem op Ons Honk als dorpshuis van het jaar

Foto: pixabay CC0

U kunt dit gezellige buurthuis helpen te winnen door te stemmen via de site www.dorpshuisvanhetjaar.nl. Stemmen kan vanaf nu tot en met donderdag 10 december.

Stem op

Ons Honk is het buurthuis van Zuid Doet Samen in Apeldoorn-Zuid. Iedere dag zijn er leuke activiteiten. Van samen koken en eten tot spelletjes en een koor. Van zitdans en huiswerkbegeleiding tot kinderweken en computerles. Voor jong en oud, voor ieder wat wils! Gezelligheid en omzien naar elkaar staan voorop.

Stem op Ons Honk

De nominatie voor de titel Buurthuis van het jaar was al een geweldige eer voor de medewerkers en vele vrijwilligers. De titel echt in de wacht slepen zou geweldig zijn. Daar is dus uw hulp bij nodig! Of Ons Honk winnaar wordt ziet u tijdens de finale op 13 december om 18:15 op TV Gelderland. U stemt toch ook op Ons Honk?!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332