Oproep voor het aanmelden van sporters voor de sportpenning 2020 gemeente Apeldoorn

Foto: Pixabay

In 2020 is een streep gezet door heel veel sportevenementen. Om die reden hebben de Sportraad Apeldoorn en Gemeente Apeldoorn ervoor gekozen om dit jaar geen Sportverkiezingen uit te schrijven.

Sportpenningen 2020

Maar de bijzondere prestaties die wel zijn behaald door sporters dit jaar willen we graag uitlichten. De Sportraad en Gemeente hebben daarom besloten om wel de Sportpenningen 2020 uit te reiken. Hoe dat precies vormgegeven gaat worden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Oproep aanmelden sporters

De Sportraad Apeldoorn houdt zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning, maar willen hierbij ook de hulp van de verenigingen inschakelen. We willen er immers zeker van zijn dat iedereen die recht heeft op een Sportpenning, deze ook zal ontvangen.
Via deze weg roept de Sportraad verenigingen en burgers op om hun Nederlands kampioenen (of hoger) op te geven. Op de site van de Sportraad (www.sportraad.nl) zijn de criteria voor deelname en de aanmeldingsformulieren te vinden.

Hoe aanmelden?

Uw aanmelding dient uiterlijk 4 januari 2020 bij ons binnen te zijn. U kunt dit per mail via [email protected] doen of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ  Apeldoorn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.