Stimenz organiseert een kerstchallenge voor iedereen die mee wil doen

Iedereen kan meedoen met de Kerstchallenge
Foto: ©Unsplash

Stimenz Kerstchallenge Apeldoorn van start

Veel mensen deden mee aan de Stimenz-30-dagen-Ontmoetingschallenge in november. In deze donkere maanden waarin iedereen meer binnen is en mensen zich soms eenzaam voelen, was deze challenge een succes. Daarom organiseert Stimenz rond de kerstdagen een speciale kerstchallenge. De deelnemers ontvangen twee opdrachten via de mail of via de post.  De eerste opdracht heeft te maken met een kerstgroet en de tweede opdracht met dromen, wensen en verlangens voor 2021 .

Wie interesse heeft om mee te doen, kan zich opgeven bij Gerjanne van Middendorp, via [email protected]. Er zijn geen kosten aan verbonden de challenge en iedereen kan mee doen, jong en oud!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.