Themabijeenkomst: Apeldoorn aardgasvrij, maar hoe?

Foto: Pixabay

Dinsdagavond 19 januari 2021 organiseren gemeente Apeldoorn en Energiek Apeldoorn een online themabijeenkomst over de stappen naar een aardgasvrij Apeldoorn.

Themabijeenkomst online

Tijdens deze online bijeenkomst worden verschillende vragen beantwoord. Waarom moeten we van het gas af? Hoe werkt dat, van het aardgas afgaan? Hoe gaan we het proces in Apeldoorn samen vormgeven?

Uit de serie

De bijeenkomst is onderdeel van een serie themabijeenkomsten over Apeldoorn in de energietransitie. Om inwoners en geïnteresseerden te informeren, organiseert gemeente Apeldoorn deze bijeenkomsten samen met Energiek Apeldoorn. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk en terug te kijken.

Online bijeenkomst

Vanwege de huidige situatie omtrent covid-19 wordt de bijeenkomst online gehouden. Via een computer of tablet kunt u makkelijk actief deelnemen en online ook uw vragen stellen of reageren op stellingen.

Programma

  • Helga van Leur: Waarom gaat Nederland van het aardgas af?
  • Ellen Luten: Hoe pakken wij dit in Apeldoorn aan?
  • Machiel Karels: Hoe werkt dat, van het aardgas afgaan?
  • Rik te Koppele: Ik woon aardgasvrij, dit zijn mijn do’s en don’ts?
  • Gespreksleider: Anja Wormeester

Apeldoorn in de energietransitie

Deze bijeenkomst is de vierde en laatste in een serie over Apeldoorn in de energietransitie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.