Formulieren ‘Eigen verklaring Avondklok’ te downloaden

Foto: Politie.nl

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari a.s. een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

Alleen noodzakelijk

Als het noodzakelijk is dat u naar buiten gaat tijdens de avondklok (wanneer u bijvoorbeeld moet werken, medische hulp nodig heeft of bij hulpverlening aan een hulpbehoevend persoon), dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij zich hebben.

Downloaden of ophalen

Dit formulier is gemakkelijk te downloaden via www.rijksoverheid.nl/avondklok. U kunt het dan invullen en zelf printen. Het is ook mogelijk om het in te vullen, op te slaan en bijvoorbeeld op uw telefoon te laten zien. In sommige gemeenten kunt u het formulier ook ophalen bij het gemeentehuis.

Meer info

Voor meer informatie over de ingestelde avondklok zie www.rijksoverheid.nl/avondklok

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen