Wijziging openingstijden fietsenstallingen en parkeergarages door avondklok

Foto: Gmeente Apeldoorn

Door de invoering van de avondklok wijzigen de openingstijden van de fietsenstallingen en van de gemeentelijke parkeergarages.

Wijziging

De aangepaste tijden voor de parkeergarages gaan in vanaf zaterdag 23 januari. De aangepaste tijden voor de fietsenstallingen gaan per direct in. De wijzigingen gelden zo lang de avondklok ingesteld blijft.

Openingstijden fietsenstallingen

In de binnenstad zijn op dit moment nog drie fietsenstallingen open: aan de Markstraat, de Paslaan en aan de Mariastraat. De Markstraat en de Paslaan gaan per direct om 20:30 uur dicht. De stalling aan de Mariastraat was al open tot 17:45 uur en dat blijft zo.

Openingstijden parkeergarages

Van de parkeergarages die de gemeente beheert, gaan de parkeergarages Marktplein, Brinklaan, Haven Centrum en Anklaar eerder dicht. Zo lang de avondklok geldt sluiten deze parkeergarages om 21:00 uur. Abonnementhouders kunnen in de garages Haven Centrum en Anklaar 24 uur per dag blijven in- en uitrijden, Garages Marktplein en Brinklaan zijn niet toegankelijk na sluitingstijd.

Meer info

Bekijk alle actuele informatie over fietsenstallingen

Bekijk alle actuele informatie over parkeren

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.