Dubbelrol voor Apeldoornse acteur Emile Jansen in Gelderse museumgame

Foto: @Emile Jansen

De Apeldoornse acteur Emile Jansen kan niet wachten tot de Gelderse musea weer open mogen.

Dubbelrol

Hij heeft daarvoor een andere reden dan de gemiddelde bezoeker. Op dat moment zal namelijk tevens de multiplayer Virtual Reality game “Schatkamers van Gelderland” zijn premiere beleven. Een game met 3D ingescande archeologische objecten uit musea van de hele provincie waarin Jansen de hoofdrol van de tweelingbroers Goede Professor en Slechte Professor vertolkt.

Verhaal

De twee bouwden samen een tijdsmachine maar op het moment dat de Goede Professor zijn tweelingbroer kennis liet maken met het daadwerkelijk reizen in de tijd begon een apart avontuur. De game, geproduceerd door Het Nieuwe Kader in opdracht van Erfgoed Gelderland is bedoeld om jongeren meer te interesseren voor musea en zal om beurten te zien en te beleven zijn in de Gelderse Musea zodra die weer open mogen. https://erfgoedgelderland.nl/schatkamers-van-gelderland/

www.emilejansen.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.