Schoonheidsspecialisten blij dat ze open kunnen

Foto: Pixabay

Branchevereniging ANBOS is blij dat de schoonheidsspecialisten weer open mogen.

Schoonheidsspecialisten blij

Voorzitter Jantine van ’t Klooster ging daar al wel vanuit, maar noemt het toch een enorme opluchting. “Het belangrijkste is dat mensen weer door kunnen en er weer perspectief is. Dit is zo’n last die van onze schouders valt.” Van ’t Klooster hekelt wel de manier waarop ondernemers vooral via de media moeten horen of ze wel of niet aan de slag mogen. “De kappers wisten het vorige week al, maar wij zitten al de hele dag in onzekerheid. Het is een heel onzekere, zeer gespannen periode in onze branche. Mensen begonnen echt de hoop te verliezen.”

Alles kan verantwoord

ANBOS zegt dat het al langer volgens hygiëneprotocollen werkt die vorig jaar zijn ontwikkeld en voorziet dan ook geen problemen om veilig en verantwoord open te kunnen gaan. Volgens de vereniging werken schoonheidsspecialisten een-op-een en op afspraak, met een registratieplicht en in aparte behandelruimtes. Het bericht Schoonheidsspecialisten blij dat ze open kunnen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.