Winkelcentrum Anklaar trakteert klanten dit weekend nog op €40000

Foto: Pixabay

In december 2020 is winkelcentrum Anklaar gestart met een coole consumentenactie.

Winkelcentrum geeft weg

De gezamenlijke winkeliers geven 1901 cadeaubonnen weg met een totale waarde van € 40.000,-. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart kunnen prijswinnaars de cadeaubon komen ophalen. Daags voor de prijsuitreiking krijgen alle prijswinnaars persoonlijk bericht.

Verlenging tot en met 28 februari

2020 is een bijzonder jaar geweest voor iedereen. Dit was een reden voor de winkeliers om een sympathieke actie te organiseren. Klanten die tijdens de actieperiode kwamen shoppen kregen een deelnameflyer, waarmee ze kans maakten op een cadeaubon, te verzilveren bij één van de deelnemende winkels. De actie was nog maar net gestart toen de lockdown in december werd aangekondigd, daarom is de actie verlengd tot 28 februari 2021.

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen hebben waardes van € 10,- tot € 100,-. De hoofdprijs is € 2.000,- shoppen bij LIDL! Prijswinnaars kunnen de cadeaubon tot eind april 2021 verzilveren. De hoofdprijswinnaar krijgt een boekje vol vouchers van LIDL. De cadeaubonnen zijn alleen in winkelcentrum Anklaar te verzilveren.

Ontdek het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar

Het vernieuwde winkelcentrum Anklaar is op 9 oktober 2019 geopend. Met trekkers als Albert Heijn XL, LIDL, ACTION, aantrekkelijke horeca, vers speciaalzaken en bekende landelijke ketens zoals Shoeby en Etos is Anklaar het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen en meer! Onder het winkelcentrum is de mooiste en luxste overdekte parkeergarage van Apeldoorn gelegen waar de eerste twee uur parkeren gratis zijn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen