Kwijtschelding voor gemeentebelasting kan ook dit jaar weer worden aangevraagd

Foto: Pixabay

Heeft u een bijstandsuitkering of een ander minimuminkomen? Of kunt u met uw inkomen moeilijk rondkomen? Mogelijk komt u in aanmerking voor kwijtschelding.

Kwijtschelding mogelijk?

Dit hangt af van uw persoonlijke situatie en uw financiële omstandigheden. U kunt misschien in aanmerking komen voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen als u een bijstandsuitkering of ander minimuminkomen en een maximaal spaartegoed van € 2.269,- per persoon heeft. In dat geval hoeft u een aantal belastingen niet te betalen. Twijfelt u of u in aanmerking komt of wilt u uw situatie bespreken? Neem dan contact op met Tribuut.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.tribuut.nl. Telefonisch is Tribuut bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-12.30 uur via 055 580 22 22.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen