Adres onbekend: Een brief schrijven aan een onbekende ontvanger

Foto: Pixabay

Vind je het leuk om brieven te schijven of om een brief te ontvangen? Geef je dan op voor:

Adres Onbekend

Je schrijft een brief aan een onbekende ontvanger, daarin kun je schrijven wie je bent, wat je doet en wat deze tijd met je doet. Deze brief wordt dan door een sociaal werker bij jou opgehaald en naar de ontvanger gebracht.  Je kunt er voor kiezen of je jouw adres meestuurt naar de ontvanger of dat je dat liever niet doet. Het gaat om een eenmalige brief (mocht je samen verder willen schrijven dan kan dat natuurlijk, maar dat is geen voorwaarde.) De ontvanger hoeft niet terug te schrijven maar dat mag natuurlijk wel.

Doel

Het doel is om als schrijver en ontvanger om zin en betekenis te geven aan deze tijd met beperkingen en even iets anders te doen, iets waar je blij van wordt. Een gezellig moment om een brief te schrijven of te krijgen.

Wie

Iedereen die het leuk vindt om te schrijven kan en mag er aan mee doen. Jong en oud.

Wanneer

Je kunt je tot 21 maart opgeven.  In de week van 29 maart zullen de brieven worden opgehaald en bezorgd.

Opgeven

Wil je graag een brief schrijven of ontvangen dan kun je je op geven bij [email protected]

of als je geen e-mail hebt op nummer 06-53174984. Geef ook duidelijk aan of je wilt schrijven of wilt ontvangen of beide. Je ontvangt dan de verdere uitleg van ons per mail of per post.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen