Amerikaanse Motorsport Games neemt Studio 397 uit Apeldoorn over

Foto: rFactor

Luminis heeft deze week een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse Motorsport Games Inc. De overname gaat om de volledige overname van Studio 397, inclusief de high-end racesimulatie-software rFactor 2.

Luminis en Motorsport Games

Voor Luminis betekent dit een nieuwe fase voor haar dochterbedrijf, dat is opgestart door haar eigen medewerkers. De merken Studio 397 en rFactor 2 blijven bestaan. Het gezamenlijke event afgelopen jaar: de virtuele 24 uur van Le Mans zorgde voor een impuls bij Motorgames. Het bedrijf is een beursgenoteerde uitgever op het gebied van simracing events, games en publicaties.

Studio 397

Studio 397 is in 2016 gestart door Marcel Offermans, die sinds de start van Luminis heeft gewerkt in verschillende rollen zoals architect en directeur van Luminis Technologies. Vanuit een sterke passie voor simracen startte Marcel in 2016 een samenwerking met Image Space Incorperated (ISI). rFactor 2 is een high-end racesimulator, die wereldwijd bekend staat om zijn realisme op het gebied van bandengebruik, aerodynamica, weer, geluid en de gedetailleerde race tracks. Dit zorgt voor een levensechte ervaring tijdens het racen en daagt de coureurs maximaal uit tot betere prestaties.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.