BuurtRRReis gaat vanaf 15 maart de weg weer op

Foto: ©buurtrrreis

Vanaf maandag 15 maart rijden alle bussen van buurtRRReis weer.

BuurtRRReis coronaproof

De bussen zijn dankzij enkele technische aanpassingen coronaproof ingericht en de vrijwillige buurtbuschauffeurs zijn enthousiast om weer de weg op te gaan nu er versoepelingen door de overheid zijn aangekondigd.

Bijna een jaar niet gereden

De buurtRRReis bussen gaan na een coronapauze van bijna een jaar de weg weer op. Alle buurtbuslijnen in de nieuwe regio IJssel-Vecht (waar voorheen de bussen van Syntus Overijssel en Syntus Gelderland reden) hebben een nieuwe frisse RRReis uitstraling en zijn voorzien van het nieuwe buurtRRReis logo. De buurtbusverenigingen en vrijwilligers zijn enthousiast weer te kunnen rijden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.