Coffee Fellows in winkelcentrum Anklaar voor een kop koffie en wat lekkers

Foto: Coffee Fellows Apeldoorn

Vrijdag 12 maart ‘her’opent Patrick Keijzer de deuren van Coffee Fellows op Winkelcentrum Anklaar.

Coffee Fellows

Na jaren als kok gewerkt te hebben, werd hem circa een maand geleden gevraagd of hij franchisenemer wilde worden van Coffee Fellows en deze uitdaging trok hem erg aan. Omdat hij al 19 jaar samenwerkte met collega Nathalie heeft hij eerst met haar overlegd of zij hier ook deel van uit wilde maken en dat was gelukkig het geval. Na een kleine 3 weken voorbereiden achter de schermen en ‘stage’ lopen bij Coffee Fellows in Enschede zijn ze vervolgens op zoek gegaan naar een leuk team en dat is zeker gelukt!

Koffie en meer

Bij Coffee Fellows kan je terecht voor (h)eerlijke koffies – de bonen worden grotendeels rechtstreeks bij de koffieboeren ingekocht –, belegde bagels, smakelijke koeken, taarten, muffins, verse sappen en dit alles wordt iedere dag vers en met liefde gemaakt. De thee en koemelk zijn biologisch en ze hebben veganistische en vegan aanbiedingen. En natuurlijk verkopen ze ook ambachtelijk Italiaans schepijs.

Nog even alleen meenemen

Op het moment mogen ze binnen nog geen gasten ontvangen en kan alles alleen TO GO aangeboden worden. Patrick en zijn team kijken dus enorm uit naar het moment waarop Coffee Fellows echt haar deuren mag openen en zij iedereen binnen maar ook op het terras kunnen ontvangen!Patrick en Nathalie gaan hun uitgebreide horecaervaring gebruiken om samen met het team ervoor te zorgen dat een bezoek aan Coffee Fellows een belevenis wordt, een belevenis die je vaker mee wilt maken!

Meer info

Op de hoogte blijven? Volg Coffee Fellows op Facebook @CoffeeFellowsApeldoorn en/of Instagram @coffeefellows_nl
Coffee Fellows
Operaplein 120 (naast Albert Heijn)
7323 EL  Apeldoorn
Tel. 055 – 785 9396
https://coffee-fellows.com/

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.